OBAVIJEST O PRIVATNOSTI

1. Vaše povjerenje na prvom mjestu

Tvrtka Ljudomat posebnu brigu posvećuje zaštiti osobnih podataka naših klijenata, korisnika, kao i posjetitelja web stranice – zbog čega prikupljamo isključivo podatke koji su neophodni da bismo vam mogli pružiti određenu uslugu.

Go2human (go2human.com) je brand Ljudomata.

Ljudomat na svojim stranicama ne koristi kolačiće – malene tekstualne datoteke koje se spremaju na uređaj korisnika i, između ostalog, služe za praćenje korisnika na internetu.  

U našoj Obavijesti o privatnosti možete doznati: koje vrste podataka obrađujemo, zbog čega to činimo, pravne osnove obrade, koji izvršitelji mogu imati pristup podacima te prava koja imate sukladno Općoj uredbi o zaštiti podataka.

2. Voditelj obrade

LJUDOMAT, obrt za usluge, vl. Sanja Veletanlić

Adresa: Mosećka 50, 21000 Split, Hrvatska

OIB: 96547419905

Kontakt: sanja@go2human.com

3. Vrste podataka koje obrađujemo, u koje svrhe, s kojom pravnom osnovom

Obrazac za kontakt/slanje maila

Vrsta podataka: Ime, prezime, mail adresa

Pravna osnova: Radnje potrebne za uspostavljanje poslovnog odnosa ili izvršavanje ugovora

Rok obrade: Maksimalno godina dana

  • Sve ostale aktivnosti u kojima nastupamo kao Voditelj obrade također su povezane s radnjama potrebnima za sklapanje ugovora ili izvršavanje ugovornih obveza: izrada ponude, računa te ugovora.

4. Koja su prava ispitanika i kako ih ostvariti

Ispitanici Ljudomata imaju mogućnost ostvarenja prava na:

  • Pristup osobnim podacima
  • Ispravak netočnih podataka
  • Prenosivost podataka
  • Brisanje osobnih podataka
  • Ograničenje obrade
  • Ulaganje prigovora na obradu osobnih podataka

Ostvarenje prava možete zatražiti:

  • slanjem maila na adresu: sanja@go2human.com
  • slanjem zahtjeva na fizičku adresu: Mosećka 50, 21000 Split, Hrvatska

Na našu mail adresu možete se obratiti i za sve druge upite vezane uz prikupljanje i obradu podataka od strane tvrtke Ljudomat.

Na sve zahtjeve se očitujemo u zakonskom roku od trideset dana.

Prigovor na određenu obradu možete uputiti nadzornom tijelu za zaštitu osobnih podataka: Agenciji za zaštitu osobnih podataka (AZOP), na adresu: Selska cesta 136, 10 000 Zagreb; mail adresa: azop@azop.hr

5. Odnos s izvršiteljima obrade i trećim stranama

Izvršitelja obrade koristimo isključivo u svrhu izrade e-računa.

Svaki odnos s našim pouzdanim partnerima ugovorno je specificiran o zaštiti podataka.

Isto tako, za sve aktivnosti obrade u kojima Ljudomat nastupa kao Izvršitelj, ugovorom o obradi podataka jasno definiramo prava i obveze u tom odnosu.

6. Sigurnost obrade podataka

Koristimo primjerene organizacijske i tehničke mjere kako bismo zaštitili osobne podatke od gubitka, krađe, kao i neovlaštene upotrebe, korištenja ili modifikacije.

Tvrtka Ljudomat je prošla edukaciju o pravima i obvezama koje propisuje Opća uredba o zaštiti podataka.

Serveri na kojima se nalazi naša web stranica smješteni su u Hrvatskoj.

Podaci prikupljeni putem weba su zaštićeni SSL certifikatom, tehnologijom koja enkriptira vezu između našeg servera i vašeg internet preglednika, čime se osigurava da nitko treći nema uvid u podatke koje nam ostavite.

Posljednje izmjene: 01.12.2020.