Go2human nudi visokokvalitetnu uslugu virtualnog asistenta i poslovnu podršku na daljinu za klijente (male tvrtke, preopterećene menadžere, startupe i druge) koji su u trajnoj borbi sa svojim “To Do” listama i hrpom zadataka koje ne mogu sami izvršiti na vrijeme.

Kako to izgleda?

Na početku Vi pričate ili pišete o svojim potrebama i problemima, a Go2human sluša. Nakon toga, razgovaramo o mogućim rješenjima. Sav se rad odvija na daljinu, uz komunikaciju putem elektroničke pošte, telefonskih razgovora ili nekoga od komunikacijskih alata (Zoom, Slack, Skype, Trello, Asana, Wrike, Notion, G-Suite, Dropbox ili bilo koji alat po Vašem odabiru). Sastanci “u živo” nisu uobičajeni, ali su mogući ukaže li se potreba za njima.

USLUGE

Usluge po Vašoj mjeri

Ono što tražite niste pronašli na popisu naših usluga? Bez brige – popis je tu tek da biste dobili sliku onoga što nudimo. Javite se nam se i opišite svojim riječima što Vam treba.

Jednokratne usluge

Javite nam se i ako trebate izradu ‘ma, samo jednog dokumenta’, ‘ma, samo jedne prezentacije’, ‘ma, samo jedne tablice’, …

Praćenje projekata

Tu smo i za one koji trebaju podršku samo za vrijeme trajanja nekog projekta ili na neki drugi određeni rok.

Kontinuirana podrška

Klijentima nudimo i kontinuiranu podršku u njihovu poslovanju koja može biti svakodnevna ili tek par sati tjedno.

Što, dakle, NE nudimo?

Ne nudimo Vam trajnog zaposlenika u punome radnom vremenu – trebate li ovakav angažman, raspišite natječaj za zasnivanje stalnoga radnog odnosa.

Cold calling ne nudimo – ali, možemo Vam pomoći u pronalaženju prave osobe za taj posao.

Zatražite ponudu

A što drugi kažu o nama?